Tuli vaan mieleen, että pikkuisessa guinnessissa voisi kirjoitella jotain. Oltiin tänään baarissa ja saatiin neljä ILMAISTA pinttiä pöytään. Siis ILMAISTA. Kaunis irkkutyttö tuli Murphy´s paidassa kysymään, että olisiko meillä kiinnostusta juoda murphy´sia. Kysyin, että kuinka paljon pintti maksaa, niin hän vain tokaisi, että nämä ovat teille ilmaisia. ILMAISIA!!
Asiasta fusseen. Tänään oli ensimmäiset harjoitukset nurmikentällä. Ihanan raikas sadeilma piiskasi kasvoja samalla kun koutsi piiskasi meidän puolustusta kasaan. En päässyt yllätys yllätys A-joukkueeseen, mutta sunnuntaina on ensimmäinen liigapeli B-joukkueen kanssa. Meitä on B-joukkueessa 22 pelaajaa joista on sunnuntaina 17 paikalla. Ehkä jopa voisin saada hieman peliaikaakin.
Saatiin tällä viikolla myös uusi kämppis. Pierce Irlannista. Pierce puhuu kuin aito irkku eli joka toisesta sanasta saa jotain selvää. Pierce myös on aika vauhko persoona joka ei oikein osaa pysyä paikallaan. Piercellä on myös veli joka ensimmäisen yön nukkui olohuoneen lattialla ja toisen yön meidän käytävän rappusten alla. Veli lähti onneksi tänään Dubliniin. Pierce opetta meille hauskoja irkkusanontoja ja me olemme opettaneet hänellä sanan vittu (vito). Näin se toimii. Eipä mulla tässä sen ihmeellisempää.