Nyt se on alkanut. Ilmoittauduin Cork institute of technologyn Soccer Clubiin tiistaina ja tänään oli ekat harkat. Ensimmäiset harjoitukset CIT:n tekonurmikentällä oli jotain mitä ei ole koskaan ennen kokenut. Kaksi valmentajaa, kolme apuvalmentajaa ja noin 60 sälliä potkimassa palloa.
Meidät jaettiin kolmeen 20 hengen ryhmään joista jokainen ryhmä pelasi lämmittelyjen jälkeen kymmenen minuutin viisi vastaan viisi pelejä maaleihin, jotka olivat kuin pikkumaalit pajiksella mutta korkeudeltaan vain reilun metrin.
Taso oli ehkä hieman parempaa kuin pajis peleissä. Siis ihan vitusti. Siis niinku helvetti sai juosta että pysy perässä. Täällä näköjään pelataan tota potkupalloa hieman eri meiningillä kuin suomessa. Liukutaklauksia ei säästelty ja jäbät potkii palloa ihan kuin ne ois potkinut palloa jo äidin mahassa. Yhteenvetona voisi todeta, että helvetti kun oli SIISTIÄ.
CIT:llä on myös oma joukkue johon pääsee 20 pelaajaa meistä. Joukkue tulee pelaamaan koulujen välisessä liigassa. Näin ensimmäisten harkkojen jälkeen voin sanoa, että pelkästään minun ryhmässä oli 10 minua parempaa pelaajaa. Eli joukkueeseen ei ole asiaa. Mutta ei se mitään. Harkat on kahdesti viikossa, eli siellä suomipoika hieroo pisamanaamoihin hieman suomikyynerpäätä.
Ensi viikolla pelataan jo ehkä kunnon nurmikentällä. Sillä täysimittasella nurmifudiskentällä joka on koulun vieressä ja minun kämpiltä 5 minsan kävelyn päässä. Mutta tällästä tällä kertaa.

10946.jpg